Ung talentfuld kat 2 springpony

  • Oprettet på: 03.06.2019
  • Kategori: Heste
  • Visninger: 163
kr. 150.000,00

Beskrivelse

Velspringende up-coming ung kat. 2 pony søger nyt 5 stjernet hjem

Tiden er kommet til, at Black Beauty skal finde sin nye familie. Beauty er født 14-05-2011 og har grønt pas.
Jasmin købte Beauty som helt rå 4 års sommeren 2015. Sammen har de to opnået både B og A status i springning samt gennemført mange jagter. Beauty er max målt kat. 2 pony og færdigmålt i dec. 2018. 

Af resultater kan der bl.a. nævnes:
2017 2. pl. Fyns Mesterskab individuelt (la**) 2018 1. pl. Fyns Mesterskab individuelt (la**) Placering til Baltic Cup dec. 2018 (mb**) Placering til Christimas Show Warm Up i 2017 og 2018
Mange fejlfri runder til C stævner op til ma*. Gennemført ma** til B stævne med 1 nedslag.
Har i 2019 gået 90-100 cm klasser for hest fejlfrit. Resultater kan ses på drf go under Black Beauty id. 208333201105655.

Beauty er en pony med en meget særlig personlighed. Hun er en hoppe med stort H. Hun er ikke på nogen måde ondskabsfuld - bider og sparker ikke. Men man skal være vant til at omgås sensitive hopper og ikke være voldsom over for hende. 

Vi har lært, at hvis Beauty siger fra eller ændrer adfærd, så har hun ondt et sted. Beauty har vokset i perioder og haft brug for kiropraktik. Beauty er en pony, man skal lytte til og læse signaler, da hun ikke er en pony, man kan sætte på plads ved at være voldsom. 

Beauty er vant til at blive redet meget alsidigt. Hun bliver ofte redet på tur i trafikken, på marker og i skoven - både alene og sammen med andre. Hun har gået jagter op til 105 cm og springer gerne grøfter osv. Hun er også glad for at bade ved stranden om sommeren. Beauty er også velredet i dressur, men er ikke startet, da rytters interesse ligger i springning, og da det bestemt er Beautys favoritdisciplin. Det er vigtigt for os, at Beauty fortsat rides alsidigt. 
Beauty er vant til at stå alene i trailer og er nem at læsse. Hun står pænt i traileren under stævner. 
Beauty har også prøvet at stå opstaldet under stævner, det tager hun også pænt.
Beauty er vant til at gå meget på fold og gå på døgnfold om sommeren. 

Under ridning skal man være klar på en fremadgående, livlig og sensitiv pony, som er overbevist om, at hun kan flyve! - Og vi har ikke fortalt hende, at hun ikke kan! Beauty er en lille hoppebold, som føles ret levende at være på. Der kan komme nogle hop ind i mellem, så rytteren skal ride let og ikke være hård og dominerende. 
Hvis man vinder Beautys hjerte, så vil hun springe alt for en. Beauty er ren i fuld røntgen januar 2019, er passet med vacciner, tænder, kiropraktor og smed. Beauty går med 4 sko, da hun rides meget på tur. Er sygeforsikret ved Alm. Brand. 
Da Beauty ikke rigtig har haft andre ryttere end Jasmin, så er det vigtigt for os, at man prøver hende flere gange og i flere situationer. 
Priside 150.000 kr. inkl. Prestige Joy jumper springsadel, trense, dækkener, underlag, hut, Veredus gamacher mm. 
Springvideo: 
https://youtu.be/VGmvgoIJNAI
https://youtu.be/SzobnecMz6I
https://youtu.be/XJg6FpzQ2OY
https://youtu.be/ayXX-JBB3aA
https://youtu.be/6R8XYyp0z18

 
 
MFF

 
MF

 
 
 
MFM

Mor

 
 
 
 
MMF

 
MM

 
 
 
MMM

 
 
FFF

 
FF

 
 
 
FFM

Far

 
 
 
 
FMF

 
FM

 
 
 
FMM