Oplagt jagt/ military emne sælges!

  • Oprettet på: 01.04.2018
  • Kategori: Heste
  • Visninger: 369
kr. 35.000,00

Beskrivelse

Bright Star i daglig tale kaldt BS, er en fremadgående og opmærksom Dansk Varmblods hoppe på 160 cm. Hun er lige fyldt 8, men har stadig ikke helt sluppet nogle af hendes ungheste nykker og derfor sælges hun også til en rutineret rytter.
Hun er en meget elegant hoppe, med rigtig fine gangarter, hvor især galoppen og traven skal fremhæves. Hun mangler stadig en del rutine, især i springningen. Hun er en meget sensitiv hest og rides derfor for blød hånd og sæde. Hun er påbegyndt galoppiruetter og changementer og har sprunget baner på op til 90 cm. Hun er en hest der kræver varieret ridning.

Hun nyder virkelig at komme på skovtur og siger bestemt ikke nej til nogle lange og hurtige galopture på marken.
Hun har med tidligere ejer både gået jagt og military og har helt sikkert en fremtid indenfor for dette med den rette rytter.

Hun fungere aller bedst med at gå en masse på fold eller løsdrift. 
Hun har nogle små anmærkinger i røntgen, som kan nævnes ved interesse. Dog skal det nævnes at hun aldrig har haft en sygedag.

Jeg sælger hende på grund af manglende kemi og derfor har jeg heller ikke startet nogle stævner på hende i de knap halvandet år jeg har haft hende.

Hun sælges med Kentaur Afrodite dressursadel tilpasset hende og helt ny Kentaur Triton springsadel også tilpasset hende, div. underlag, 4 trenser, dækkener, skridttæpper og gamacher.

Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem evt købere, da jeg ønsker hun skal sælges til et godt og blivende hjem.

Pris 35.000 kr.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=M4gF_0hCymQ&t=56s

Ved interesse, kontakt mig på tlf: 50576630 eller mail: regine.sofiee@gmail.com

 
 
MFF

 
MF

 
 
 
MFM

Mor

 
 
 
 
MMF

 
MM

 
 
 
MMM

 
 
FFF

 
FF

 
 
 
FFM

Far

 
 
 
 
FMF

 
FM

 
 
 
FMM

Ad Video