Hest sælges

  • Oprettet på: 09.05.2019
  • Kategori: Heste
  • Visninger: 480
kr. 20.000,00

Beskrivelse

Hest sælges

Min elskede hest søger nye omgivelser, med masser af kærlighed og kram. Wanilia er en hoppe på 165 cm i stang og er 15 år. Hun er en blanding af oldenborg og fuldblod.

Jeg har desværre måtte indse, at jeg ikke har den tid til Wanilla som hun kræver og har krav på. Derfor må hun sælges videre til en nye ejer med masser af kærlighed.

Wanilla er en meget kærlig hest som knytter sig rigtig meget til sin rytter. Hun er en hest som elsker at nusse og hygge, kunne ville hun gerne være i din lomme. Hun følger en over alt. Wanilla har før gået MB dressur, men efter at have haft en spring karriere, skal det genopfriskes. Hun er sprunget 150 cm i enkelt spring, (både med rytter og uden) og 120 cm i bane, har deltaget i stævne i LB1. (Kan ses på drf go) Hun springer alt, selv med rytter som ikke kan springe. Hun er så sød på tur, hun kigger kun lidt når hun er alene ude, men ellers er der ingen ting. Det er ikke et problem for hende at stå alene. Hun kan rides af alle men hun kan finde på at teste en af (bukker eller stejler ikke. Men hun kæmper imod med hovedet), derfor kræver hun en rytter som tør sige fra. (Der er ingenting når hun lærer dig at kende)

Wanilla har masser af energi og vil gerne præsterer hver gang både til træning og konkurrence. Wanilla elsker ride og arbejde og udvikler sig for hver ridetur og træning. Hun er rigtig god til nybegynder og børn. Da hun har hjulpet en pige her, med at komme i gang med ridning. Kort sagt en mega skøn hest.

Hos mig står Wanilla i løsdrift, og fungere rigtig godt med dette. Før har hun stået i boks og har fungeret fint med dette. Jeg nogle gang haft  hende i boks uden problemer.

Hun går med forsko. Er passet med smed og vaccinationer.

Hun har en lille anmærkning i handelsundersøgelsen (er ikke rent gående i bøjeprøven, dyrlægen siger at det kræver at hun ikke ride hård ridning de næste 2-3 uger, man kan ikke sige noget med det blotte øje)

Hun sælges for 20.000 (nedsat fra 30.000)

Sadel som passer hende  (passier pollux) (er købt for 7 måneder siden, og har brugsspor. Nypris for sadlen var 14.000) kan følge med for 5.000. (Prisen kan forhandles ved rette hjem).

Hun står på Sjælland. Lidt uden for Roskilde.

Kontakt på: +45 40137178

 
 
MFF

 
MF

 
 
 
MFM

Mor

 
 
 
 
MMF

 
MM

 
 
 
MMM

 
 
FFF

 
FF

 
 
 
FFM

Far

 
 
 
 
FMF

 
FM

 
 
 
FMM