Dressurhest sælges

  • Oprettet på: 13.04.2019
  • Kategori: Heste
  • Visninger: 184
kr. 65.000,00

Beskrivelse

Oplagt overgangshest for ponyrytteren, der skal have hest, eller til den modne kvinde, der vil ride en erfaren, sød hest og starte stævner. 

Bijou er en ægte kammerat! Hun giver altid en god tur. Hun står i 3600 Frederikssund og kan fremvises og prøves her. Skriv kun SMS til 40103197 og aftal nærmere. 

Hun er god som førstegangshest eller overgangshest, til ponyrytteren der skal videre. Men hun egner sig ligeså godt til den modne kvinde, der både vil starte stævner og ride tanteridning med sine veninder. Hun har prøvet en del - har masser af stævneerfaring - så hun kan bruges all around. Hun er dog primært dressurhest. 

Hun er startet i MB1 dressur (kan changere på diagonal og volte tilbage samt over midten + galoptravers osv), LC spring - hun elsker at springe, men det er ikke her man skal satse højt - samt terræn, hvilket hun også finder meget sjovt, selvom hun kan være en bangebuks. En tur i skoven både alene eller sammen med andre er også noget, B vil glæde sig over. Varieret træning er vigtigt. Hun er en glad hest, der elsker at arbejde og/eller hygge med leg. 

Hun er let ridelig og sød som dagen er lang. Nem i al håndtering. Sød på fold, men kan godt være førerhest, hvis hun har muligheden. Ikke dum, vil bare gerne have sig én bedste ven på folden. 

Går fint i trailer med lidt tilvænning til trailer og rytter. Her er ro meget vigtigt! Men med tiden kan hun læsses af én person. 

Hun er nem ved smed, men så skal hun have selskab i stalden, da hun kan kede sig lidt - hun står roligst med selskab. Hun går altid med 4 sko. 

Bijous nye hjem prioriteres højt. Det skal være ordentligt, og hun skal have det som blommen i et æg. Det er også vigtigt, at jeg ser, at I som hest og rytter er et godt match. Jeg ser derfor, at hvis I passer sammen, vil du komme og prøve hende mere end én gang (så vidt det er muligt). 

Der medfølger dressursadel fra Jeremy Rudge i brun, en springsadel kunstlæder fra Griffin sort samt diverse dækner til sommer og vinter, trenser og klokker med. Hun får ligeledes en startpakke med foder til den første måned med (lucerne, naturmusli fra Skt Hippolyt og mash). 

Link til ny video fra 13/8 19: 
https://youtu.be/xEcBvAymyio


 
 
MFF

Donnerhall

 
MF

Don Perígnon

 
 
 
MFM

Fauna

Mor

Zelina Dancer

 
 
 
 
MMF

Royal Z i

 
MM

Zinnia Dancer

 
 
 
MMM

Prima donna

 
 
FFF

Habicht

 
FF

Sixtus

 
 
 
FFM

Stradelle

Far

Buddenbrock

 
 
 
 
FMF

Diamant

 
FM

Ballerina xxv

 
 
 
FMM

Blinklicht

Ad Video